Til hovedinnhold

Om oss

Elektrikerservice ble stiftet i 1987. Helt siden starten har vi vært spesielt opptatt av å yte god service ovenfor våre kunder.

Vi har i dag totalt 13 ansatte.

Vi utfører alle slags oppdrag innenfor svak og sterkstrøm for privat og bedriftskunder.

Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid. Våre erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for ditt behov. Vi bruker kun installasjonsmateriell av de beste kvaliteter, fra anerkjente produsenter.

  • Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder

  • Vi er til enhver tid oppdatert på ny teknologi og muligheter

  • Har dyktige fagfolk på huset innen de fleste typer installasjoner (lys, teknikk, design, styring, data osv.)

  • Har et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere (leverandører osv.)

Navnet forplikter

Vi bestreber oss på å være blant de beste i byen når det gjelder kvalitet på anleggene og legger spesielt vekt på å utføre pene installasjoner. Alle montørene er utstyrt med servicebil, noe som sikrer minimalt med utgifter for å hente materiell og gjør oss effektive i forbindelse med oppdragene. Ved sluttføring av oppdrag blir utførlig dokumentasjon på utført arbeid levert.

Egen rutine for klagebehandling skal sikre at vi tar kundene alvorlig hvis det likevel er problemer i forhold til vårt arbeid.

Vi har ikke noen vaktordning etter ordinær arbeidstid. Hvis det oppstår problemer vil det likevel være mulig å nå oss ved å ringe direkte til montør eller saksbehandler som du finner under Kontakt oss.

Vi leverer til både bolig og næring

Vi har fra starten av opparbeidet oss god erfaring med alt fra bolig til næring og industri. Vi har i mange år jobbet med blant annet restauranter hvor Norrein (Egon) er en av våre viktige kunder.

Noe av det vi tilbyr deg som kunde

Vi kan hjelpe dere med el-installasjon, styringssystemer som KNX, xComfort, Zigbee, Z-wave og SG's systemer og lignende. Vi har ansvarsrett innen brannalarm- og nødlys-anlegg. Med ekom-autorisasjon kan vi levere store og små nettverksanlegg og kabel-tv anlegg.

Med godkjenninger på NEK 405 utfører vi kontroller av både bolig og næring, samt termofotografering som kan gi rabatter hos forsikringsselskap. Vi kan levere internkontrollsystemer med serviceavtaler og kontroller av el-anlegg, brannalarm- og nødlys-anlegg.

Vi er medlem av EL-PROFFEN. Dette er en uavhengig kjede for elektroentreprenører, som sikrer oss faglig oppdatering og gode leveringsbetingelser.