Send oss en forespørsel

Viktig informasjon vedrørende Koronavirus

Kjære kunde! 

Elektrikerservice har i alle år drevet med service. Vi utfører store og små oppdrag, hos private og næring. Dette er noe vi vil fortsette med, også i tider som dette. Vi følger myndighetenes råd om hygiene og andre forhåndsregler for å redusere smittefaren. Dere som kunder skal føle dere trygge når våre elektrikere er på oppdrag hos dere.  

Dere vil bli ringt opp av elektriker før avtalt tidspunkt for oppdraget. Vi ønsker at dere varsler oss dersom noen i husstanden har symptomer som forkjølelse. Og flytte avtaler til senere tidspunkt er bedre enn å utsette hverandre for smittespredning.   

Vi har valgt og ha litt mindre bemanning på vårt kontor en tid framover, men alle er tilgjengelig på telefon som før. Ønsker dere å besøke kontoret er det bare og ringe på forhånd å avtale tidspunkt. Ellers er vi like tilgjengelig på e-post som før. 

Vi håper vi kan fortsette som før med de pålagte sikkerhetstiltakene som er anbefalt, slik at både dere kunder og våre elektrikere er sikre. Det er viktig for samfunnet nå å opprettholde driften hos de som kan. Denne dugnaden er den viktigste i vår tid. 

Med vennlig hilsen oss i Elektrikerservice AS